Din personlige leverandør af vafler og is-tilbehør

Der er ingen ko på isen med Waffle Supply. Kun gode toppings, vafler og krymler. Vi er din trofaste distributør af alt til isen i region Midtjylland og Syddanmark.

Hver dag går vi til vaflerne for at give alle jer med vafler og is på menuen en komplet total-løsning, så I får meget mere tid mellem hænderne i driften.

Med fri levering ind ad døren og ikke mindst den helt rigtige personlige service i bagagen. Altid med et smil på læben og klar til at svare på spørgsmål.

Fri levering i hele region
Midtjylland & Syddanmark

Nordjylland eller Sjælland?

Bare rolig – vi har kontakterne og vil meget gerne hjælpe dig. Sammen med vores gode samarbejdspartnere dækker vi hele hele landet med vafler.

Nordjylland, Vaffelbilen 

v. Carsten Erik Olesen

Sjælland, Vaffelexpressen

v.Patrick Lassen

Ingen iskold service - kun varme smil

Det kan være en rigtig tidsrøver hele tiden at køre hen efter flere forsyninger, inden du løber tør. Derfor kan du i stedet gøre brug af vores gratis og personlige levering, så du altid har hylderne fyldt godt op med alt til isen.  

Leveringer foregår hver dag i bestemte kommuner, så du ved, hvornår vi er hos dig næste gang. Du kan tilmeldes vores SMS-service og få besked dagen inden, vi er i dit område, så du altid lige kan få noget med. Stort som småt og levering kvit og frit.  

Hos os er servicen langt fra iskold – den er personlig og altid med godt humør. Du bestiller bare på webshoppen via din personlige favoritliste, og så kigger vi snart forbi. Ind ad døren med et smil og sætter dine varer lige der, hvor du ønsker det. 

Nem og hurtig online bestilling med din favoritliste

Bestilling kan indimellem være bøvlet og leveringen upersonlig. I det hele taget kan det være en smule besværligt at sørge for, at du altid har fyldt godt op af alt til isen.

Med vores online webshop har du et godt overblik over vores produktsortiment, der tæller et bredt over 300 varenumre. Du får din helt egen favoritliste, som er skræddersyet efter dine ønsker og behov. 

Webshoppen og din favoritliste kan både tilgås via computer og ikke mindst mobil, så du altid har bestilling lige ved hånden. Vi ved også, hvor travlt der kan være i højsæsonen, og derfor kan du lægge bestillinger helt frem til midnat og få det med dagen efter.

Kort og godt om vores service

Skab opmærksomhed med vores gratis plakater

Der er også flere plakater med i bagagen. Vi tilbyder bl.a. Plakater til jeres a-buk-skilte udenfor, og vi svinger også gerne forbi med A4-plakater til disken.

Var det fx noget med en plakat af Paw Patrol-universet, hvor alle de populære figurer fra tegneserien er på? Eller måske en plakat med en sprød og knasende softice-vaffel toppet med den lækkerfriske nyhed Skovbær Drøm?

Du kan fx få disse plakater til A-bukke & A4:

Det er en fornøjelse at have overtaget virksomheden Kolding Snacks efter Leif og Dorthe, som efter mange gode år i vaffeltjenestens tegn nu har takket af. Vi har videreført Kolding Snacks gode ånd og personlige service ind i det nye Waffle Supply.

I Waffle Supply er vi nu placeret i Bjerringbro, Midtjylland og som noget nyt dækker vi hele region Midtjylland og Syddanmark. Vi har også slået dørene op for en online webshop til bestilling, hvor du har din personlige favoritliste. Som noget nyt har vi også plakater, fx en vaffel med softice og nyheden Skovbær Drøm eller plakater med børne-isbægre i forskellige populære temaer.

Vi glæder os til at bygge på og på og løbende tilbyde og præsentere nye services, funktioner, produktnyheder, guides og meget mere.

Kun det bedste sortiment er godt nok til dig

Vi samarbejder med en stribe af kendte og gode brands, så vi kan tilbyde dig et produktsortiment af højeste kvalitet.

Prøv en gratis vaffel box

Med vores Vaffel Prøvekasse får du den helt rette inspiration til at skræddersy dit setup af vafler i sortimentet

Der er våde vafler til gammeldags og softice, i alverdens størrelser og former og ikke mindst spiselige vaffelbægre til isen.

Knassprøde vafler fra to kvalitetsmærker:

Spørg os her - stort som småt

Måske sidder du med et spørgsmål, eller måske er du blevet interesseret i at høre mere om os? Nedenunder kan du skrive en besked, og så vil vi gøre vores bedste for at svare dig så hurtigt som muligt.